TARGETA SOCI GASTRONÒMIC 

La teva porta a serveis exclusius, avantatges, assessorament i moltes aventures gastronòmiques!

 

Encara no tens la teva targeta de soci gastronòmic? De debò? Sol·licita-la ja!

Només pel fet de tenir-la gaudiràs de  SERVEIS EXCLUSIUS, ASSESSORAMENT GASTRONÒMIC i d'un ASSISTENT PERSONAL, també podràs participar en sortejos i promocions i obtenir descomptes!

Aquesta targeta és totalment gratuïta, i el propietari d’aquesta no té absolutament cap obligació.

A més a més, actua com a targeta moneder, cada vegada que realitzis una compra en la botiga en la qual has sol·licitat la teva targeta de soci, part de la compra se’t quedarà bonificada i guardada. Sense cap esforç aniràs fent guardiola! En el moment que tu consideris podràs utilitzar els diners acumulats en la teva targeta soci per realitzar la teva compra. Genial, fàcil i pràctic!

 

10% de descompte de benvinguda! 

Obtenir un 10% de descompte en la teva primera compra és ben fàcil:

1) Tan sols has de sol·licitar la targeta de soci gastronòmic en una de les nostres botigues. El procés és senzill i breu, en menys 2 minuts la targeta estarà llesta i podràs utilitzar-la al mateix moment.

2) Digues-li a la persona que t'està atenent la frase clau:

"ARTESANSENXARXA, EL MEU ALIAT CULINARI".

 

 

 

Ajuda als teus amics a gaudir dels nostres serveis i aconsegueix fantàstics avantatges per tu!

No et quedis el secret! Si 2 amics teus sol·liciten la targeta soci gastronòmic en una de les nostres botigues, i realitzen una compra superior a 10 euros cada un, tu obtindràs un xec regal de 20 euros o descomptes en les teves compres! A què estàs esperant?

* Els amics han de sol·licitar la targeta de soci gastronòmic en la mateixa botiga que tu, i és important que indiquin quina és la persona que els ha donat a conèixer Artesanenxarxa.

 

Et regalem productes bàsics i descomptes en les cafeteries del barri!

Segons el valor de la teva compra et regalem productes bàsics com el pa o t’obsequiem amb descomptes en la compra de premsa i en el consum en les cafeteries del barri. Informa’t en la teva botiga habitual i gaudeix comprant!

(* no totes les nostres botigues disposen d’aquest servei).

 

No hi ha una setmana igual. Contínuament estem ideant noves accions i promocions! Visita les botigues per descobrir les novetats! 

Cada setmana les promocions varien per tal d’oferir-te sempre el millor. Quinzenalment també ideem cistelles a preus irresistibles formades per productes complementaris que t’ajuden a preparar els menús de la setmana i cuiden la teva butxaca!! A més a més, preparem tasts, activitats gastronòmiques i altres accions que NO et deixaran indiferent. No t’ho pots perdre! Informa’t en la teva botiga habitual, gaudir comprant, comprar bo i estalviar, és possible.

(* no totes les nostres botigues disposen d’aquest servei).

 

 

LA PORTA A SERVEIS EXCLUSIUS I MOLTS AVANTATGES

Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES