artesansenxarxa

 

Descobreix què ens fa diferents

Nosaltres NO només mirem els comptes de resultats, la nostra feina és una forma de viure, estimar l’entorn i entendre el nostre paper en la societat.

 

La nostra professió ÉS UNA FORMA DE VIURE I ESTIMAR L’ENTORN. Molt d’esforç i constància, davant i darrera del taulell. Una convicció total del nostre compromís social vers a la nostra gent i a la terra que ens acull.

 

ALIMENTEM FAMÍLIES!! És un gran orgull i una encara més gran responsabilitat! Molts han perdut la consciència d’aquesta responsabilitat, però per nosaltres segueix sent la nostra prioritat i la màxima raó del nostre esforç.

 

Com artesans alimentaris som ambaixadors del menjar casolà, defensors de la bona taula. Dissortadament, algunes persones opten per ingerir aliments en comptes d’alimentar-se gaudint. Simplement, no valoren el que mengen. 

 

Nosaltres caminem amb vosaltres, artesansenxarxa s’adapta als canvis tecnològics, sociològics i culturals que es van produint.

Artesansenxarxa, neix amb la idea de col·laboració entre tots els botiguers que en formem part. Ens ajudem, compartim coneixement, idees, debatem … Junts ens adaptem, ens formem, transformem, innovem i caminem cap a la botiga del futur.

 

Som sensibles envers l’entorn que ens envolta. Tenim un bon coneixement de tots els productes que us oferim. Seleccionem productes de qualitat d’arreu de Catalunya per apropar-vos el ric i variat llegat gastronòmic català.

 

Col·laborem amb granges que procuren per la raça, l’alimentació i la bona qualitat de vida de l'animal. Artesansenxarxa, en cada una de les fases del cercle (granja, productora, logística, ...), compta amb autèntics professionals del sector.

 

La vocació en gran part és amor i passió. Som artesans que creiem en el que som; que estimem la nostra feina i a la nostra gent. Posem el cor en tot allò que fem, i això es reflecteix en els nostres productes. 

Treballem amb vocació
 

L’alimentació és un procés vital que ens acompanya al llarg de tota la nostra vida.Des d’artesansenxarxa intentem transmetre uns bons hàbits alimentaris i pretenem ajudar a construir patrons alimentaris saludables per tu i la teva família.

Aquests són els pilars que sostenen les botigues d'artesansenxarxa

 

Fem poble

Dinamitzem el poble, li donem vida i el nodrim.  

Estàs a casa 

Et donem caliu i assessorament, no et deixem sol davant un lineal ple productes. 

De tu a tu 

Potenciem el tracte proper, perquè ni tu ets un número ni nosaltres som cares sense nom.

De confiança

Som segell de professionalitat, un aval de garantia, el teu aliat gastronòmic.

Avancem junts

El món i les vostres necessitats varien i nosaltres caminem amb vosaltres

Aprecia el que menges

No et conformis amb productes sense ànima i gustos emmascarat. 

Cuida't

Som impulsors d’una alimentació saludable. 

Lovemade

Posem cor en tot el que fem, i això es reflexa en els nostres productes.

Gaudeix del menjar

T’ajudem a gaudir del menjar casolà del dia a dia.

Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES