artesansenxarxa

 

Vols saber per què som l'alternativa?

Una nova forma d’entendre el petit comerç, potenciem tots els beneficis que et proporciona la botiga, t’oferim avantatges de format comercial gran.

Volem garantir, cuidar i potenciar tots aquells avantatges que només es poden trobar en el comerç de proximitat i reinventar–nos per adaptar-nos a les necessitats del moment. Fugim totalment de ser una franquícia, mantenim la singularitat i indepència de cada botiga, però optimitzem al màxim la força com a col·lectiu. Una nova fórmula d’entendre el petit comerç.

 

Com artesans alimentaris, tenim l'obligació social de facilitar que la gent s’alimenti correctament, transmetre el llegat gastronòmic de la nostra rica cultura i vetllar per tal que la societat procuri gaudir dels àpats del dia a dia. Som prescriptors de confiança i per tant hem de ser un suport per les famílies, assessorar-les gastronòmicament.

 

Ens esforcem a escollir amb criteri els millors productes i oferir-te'ls a un preu raonable. La relació que establim com a col·lectiu amb els nostres subministradors ens permeten col·laboracions especials i sinergies amb proveïdors i partners. No busquem aconseguir gènere a preu per sota de mercat que pugui malmetre al sector o posar en perill la qualitat dels productes que us brindem. 

 

  

Mentre la majoria de formats comercials aposten per produccions en cadena en gran volum, nosaltres optem per produccions petites controlades i artesanals. No només garantim una qualitat i un seguiment total de cada producte, sinó que també ens permet elaborar quan volem i el que volem. Això fa que molts productes tan sols es puguin trobar en botigues especialitzades com les nostres.

  

Artesansenxarxa ja és en si un segell de garantia. No tothom pot formar part del nostre col·lectiu. Certifiquem que l’elaboració sigui artesanal i verifiquem que, tot i la independència i les particularitats que tant ens agraden de cada botiga, la filosofia del grup està sent respectada. Som aval de professionalitat i compromís amb la societat i amb l’entorn que ens envolta.

  

 T'oferim serveis, accions i promocions encaminades a facilitar-te la vida, fomentar la cultura gastronòmica i a apropar-te a la cuina casolana del dia  a dia. Fes-te la targeta de soci gastronòmic de la botiga que et sigui més propera i descobreix tot el que et podem oferir!

Coneix els nostres beneficis i avantatges
 

Cada vegada és més ferm el nostre creixement i la nostra expansió per tot el territori català. Seguint sent fidels als nostres valors i a les nostres polítiques d'entrada,  estem augmentant progressivament el nombre de botigues per tal de poder oferir-vos més serveis, millors acords i una millor cobertura geogràfica.

veure xarxa de botigues
 

Venir a visitar-nos ha de ser una experiència gastronòmica des de l’inici a la fi. Volem crear-te una atmosfera culinària mentre compres, mentre cuines, mentre t’assessores amb nosaltres, mentre gaudeixes de les nostres propostes d’enoturisme familiar... Volem provocar-te noves visions, sentiments i emocions que t’aferrin a gaudir de la cultura gastronòmica, de la cuina de cada dia i de la compra del menjar. Estàs preparat?

Aquests són els pilars que sostenen les botigues d'artesansenxarxa

 

Fem poble

Dinamitzem el poble, li donem vida i el nodrim.  

Estàs a casa 

Et donem caliu i assessorament, no et deixem sol davant un lineal ple productes. 

De tu a tu 

Potenciem el tracte proper, perquè ni tu ets un número ni nosaltres som cares sense nom.

De confiança

Som segell de professionalitat, un aval de garantia, el teu aliat gastronòmic.

Avancem junts

El món i les vostres necessitats varien i nosaltres caminem amb vosaltres

Aprecia el que menges

No et conformis amb productes sense ànima i gustos emmascarat. 

Cuida't

Som impulsors d’una alimentació saludable. 

Lovemade

Posem cor en tot el que fem, i això es reflexa en els nostres productes.

Gaudeix del menjar

T’ajudem a gaudir del menjar casolà del dia a dia.

Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES