artesansenxarxa

 

Som artesansenxarxa

Som una xarxa d'artesans del món del fresc, d’arreu de Catalunya, units per oferir-te UNA NOVA MANERA d’entendre el petit comerç. 

No som una franquícia, cada botiga és única i independent. 

T'oferim serveis de gran format comercial, selecció  i prescripció de bons productes a preus raonables, assessoria gastronòmica i producte fresc i artesà, elaborat per autèntics professionals, de gran qualitat i SENSE TRACTAMENTS!

Som la teva alternativa, el futur de la cuina casolana del dia a dia.

 

 Què ens fa artesans?

L’artesania és l’activitat d’elaboració de productes alimentaris que estan subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen al consumidor un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de la mà de l’artesà.

Què vol dir artesà?

 Què ens diferencia?

Treballem amb vocació. Senzillament, la nostra feina no són números, no és només un negoci,  és una forma de viure i entendre la vida. Creiem en el que som, posem molt d’esforç en allò que fem, i sabem  el que podem ser per tu: EL TEU ALIAT CULINARI dels menjars del dia a dia.

Volem ser la teva alternativa davant d'aquells  formats comercials que NO prioritzen la seva responsabilitat social en la seva estratègia de negoci. Res ens omple més que alimentar famílies. 

Frases amb vocació

Què vol dir treballar amb vocació?

Què t'oferim com a col·lectiu?

Som una nova manera d'entendre el petit comerç. Fugim totalment de ser una franquícia, cada botiga és totalment independent i única, però tots compartim el mateix esperit i filosofia. Ens unim per millorar, donar-te millors serveis i convertir-nos en el teu aliat gastronòmic. Artesansenxarxa, volem ser el futur de la cuina casolana del dia a dia, la teva alternativa.

Protegim els valors de la petita botiga oferint-te els beneficis dels grans com a col·lectiu.

Vols saber per què som l'alternativa? 

Artesansenxarxa, una alternativa és possible

 

 

01
Una nova manera d'entendre el petit comerç
02
Protegim els valors de la botiga oferint-te serveis de format gran
03
Posem la cuina contemporània al teu abast
04
Bons productes a preus raonables

 

 

Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES