Què és l'assitent personal? Destacats

L'assistent personal, sempre està al teu servei! 

El social dining consisteix a reunir, normalment en una casa o restaurant, a un grup de persones per tal que gaudeixin del menjar plegats. Aquesta filosofia pretén, específicament, utilitzar el menjar i la gastronomia per connectar a les persones del grup.

En definitiva, la gastronomia és la via de sociabilització. Exacte, es tracta de fer amics, conèixer gent i tenir noves experiències tenint el menjar i la degustació com a punt d’anclatge.

EatWith, és una comunitat global de food-lovers que està tenint molt d’èxit a moltes ciutats del món, també aquí a Catalunya. Anima’t a tastar una manera diferent de menjar, descobreix nous sabors i plats, coneix gent d’arreu del món i experimenta l'última tendència en social dining de la mà de EatWith.

Tot i que va ser ideat perquè els viatjants poguessin gaudir autènticament de la gastronomia del destí escollit (fugint de la comercialitat dels restaurants per turistes); el mestissatge i la pluriculturalitat que avui en dia tenen la majoria de ciutats permet que Eatwith serveixi no només perquè els viatjants tinguin una nova manera de gaudir de la gastronomia d’un indret sinó que també permet als autòctons poder viatjar per tot el mòn sense moure’s de la seva ciutat.

Eatwith t’ofereix menjar en cases particulars de gent autòctona i d’arreu del món que viu en una mateixa ciutat mentre comparteixes la vetllada amb altres comensals. Els amfitrions de cada casa, t’obriran les portes de casa seva, i et permetran degustar d’una manera genuïna els plats casolans i els costums del seu país o regió en un entorn càlid i divertit. Què et ve de gust avui: Italià? Japonès? Mediterrani? Grec?

Visita la seva pàgina, és deliciosa! http://www.eatwith.com/es/

Modificat per ultima vegada Tuesday, 08 January 2019 13:29
Qualifica-ho
(0 vots)
Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES