I per què no ens ho preguntes? Destacats

Som un focus d'interacció social gastronòmic ... Pregunta’ns!

Artesansenxarxa vol posar en valor la compra quotidiana del dia en les nostres botigues com a llocs de proximitat amb el producte i el dependent. Som un focus d'interacció social gastronòmic molt intens, no t’ho pots deixar perdre! Pregunta’ns!

Aquesta proximitat et permet apreciar la riquesa alimentària que tenim, ser assessorat per un professional sobre quin és el producte més adient per les teves necessitats, i a la vegada, conèixer absolutament tot sobre el producte que t’estàs emportant cap a casa.

Deixa’t aconsellar, veuràs que en trauràs molt de suc! Podràs gaudir més de la gastronomia i millorar els teus hàbits alimentaris i de consum. Pregunta’ns, ens encanta! Vol dir que tens curiositat, que confies amb nosaltres i sobretot que estàs a gust!

Altres formats comercials més grans moltes vegades deixen al consumidor sol davant un lineal ple de productes que desconeix, la botiga de detall és especialista, pot oferir una atenció i orientació personalitzada. La botiga és capaç de respondre davant les necessitats particulars de cada un de vosaltres.

Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns! Pregunta’ns!

Modificat per ultima vegada Monday, 17 November 2014 08:29
Qualifica-ho
(0 vots)

Visita la nostra botiga online

Et ve de gust un entrepà artesà, al teu gust, acabat de fer, elaborat amb els millors productes i a un preu increïble? 

Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES